Mai 11, 2018
Selena Gomez a lansat o nouă piesă, despre relația ei cu Justin Bieber!
Interpreta Selena Gomez a lansat o nouă piesă, care poartă denumirea "Back To You". Versurile sunt pline de sens, și vorbesc despre relația ei cu Justin Bieber.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Selena Gomez a trăit o frumoasă istorie de dragoste cu Justin Bieber. Cuplul, însă, s-a despărțit de câteva ori, și s-au tot împăcat. Selena și-a găsit consolarea în brațele solistului trupei The Weeknd, care, în anul 2016 s-a despărțit de super modelul american - Bella Hadid.

 

 

Totuși, Selena și The Weeknd s-au despărțit, după 2 ani de relație, iar în primăvara acestui an, ea s-a împăcat cu Justin Bieber. Se părea că totul este bine între ei, au fost văzuți des împreună, ba mai mult ca atât, Justin a fost alături de Selena la nunta tatălui său, în Jamaica. Peste câtva timp, însă Justin și Selena Gomez s-au despărțit din nou. Se zvonea că această despărțire a fost din cauza că mama Selenei nu-l accepta pe Justin, iar acest lucru a provocat-o pe Selena să renunțe la iubitul său. 

 

 

După câtva timp de la despărțire, Selena compune versurile pentru piesa "Back To You", în care, se simte că este vorba despre Justin Bieber. Ascultă și tu piesa, pentru a-ți da seama că așa și este!

 

Amintim că piesa "Back To You", va fi soundtrack-ul pentru serialul "13 Reasons Why". 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45063543319702