Mai 13, 2021
Se face piele de găină. Dorin Galben cântă alături de Georgeta Voinovan
De la jurnalism până la muzică e doar un pas. Dorin Galben a schimbat microfonul din sudioul de televiziune pe unul dintr-un studiou de înregistrare și s-a lansat în muzică. Împreună cu interpreta georgeta Voinovan au scos o piesă, care-ți face pielea de găină.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea mai mare surpriză a fost să-l ascultăm pe Dorin cântând rap. Georgeta Voinovan interpretează refrenul melodiei ”Du-te, dorule”, ea fiind și autoarea piesei. 

Melodia provoacă piele de găină, la propriu. În versurile acesteia se regăsesc sute și chiar mii de mame din țara noastră, care s-au sacrificat de dragul copiilor, a familiei și au plecat peste hotare pentru a câștiga bani. În videoclip vedem și un colaj de fotografii ale mai multor femei, care s-au pomenit în asemenea situație. Drama pe care o trăiesc atât mamele plecate, cât și copiii rămași acasă este ilustrată în nisip de artista Alisa Zelinski. La un moment dat vedem un alt colaj de fotografii cu moldovenii din Diaspora, mese doldora de bucate și familii reunite. 

Unii și-au exprimat emoțiile trăite după ce au ascultat piesa pe Youtube în comentarii. ”La vară sunt 3 ani de cînd nu mi-am văzut familia și, sinceră să fiu a fost tare greu să-mi stăpînesc lacrimile”, a scris o moldoveancă plecată la muncă peste hotare. ”Din suflet, cu suflet și pentru suflet. Trezirea națiune!”, ”Piele de găină, lacrimi și un nod in gât”, ”Extraordinar, te ia de suflet”, ”Am fost și în rolul de copil și apoi in rolul de mamă...am simțit despărțirea de familie și dorul. Astăzi suntem in sfîrșit toți împreună”, sunte câteva dintre zecile de comentarii lăsate pe canalul de You Tube al lui Dorin Galben, autorul acestui proiect. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1848926544189