Iunie 29, 2020
Scot hit după hit. Trupa Akord a lansat un nou single promițător
Membrii formației Akord nu și-au luat pauză nici în perioada de pandemie. Eduard Malareu și Igor Sîrbu își bucură fanii cu o nouă medodie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Strada zilelor senine" este titlul noului single semnat de Akord, lansat din dorința de a dărui melomanilor o doză de optimism și entuziasm pentru o viață mai frumoasă. Artiștii vor astfelsă readucă soarele pe străzile înnourate de la efectul acestei pandemii de coronavirus. 

În noul clip apar cinci fete focoase, de la care nu-ți poți lua ochii. 

"Producția video te prinde ca un film bun de privit și îți dorești să se repete. Ne-am uitat la clip, prealabil lansării, de vreo 10 ori la rând. Nu reușeam, împreună cu Eduard, nicidecum să găsim la noi vreun cusur ceva, deoarece ne apăreau permanent în față cele 5 fete focoase și senzuale. A fost o mare revelație să lucrăm cu ele în platou; și ușor și greu în aceeași măsură. Uneori, în urma „mișcărilor lor de fitness” voiam să verificăm, dacă nu cumva... facem febră , acele scene însă nu au încăput în cele trei minute și ceva de clip.", a declarat Igor Sîrbu cu ocazia lansării piesei.

                                         

Piesa "Strada zilelor senine" promite multe. În doar câteva ore del a lansare a adunat peste 10 mii de vizualizări. Melodia vine pe valul crescând al precedentelor realizări muzicale. Hiturile "Unde Unde" și "Hora Dorului" au depășit deja milioane de vizualizări pe YouTube și Facebook.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53094506263733