Decembrie 01, 2020
Schwarzenegger pedalează 300 de kilometri în fiecare lună la 73 de ani
Arnold Schwarzenegger este într-o formă fizică incredibilă! La cei 73 de ani ai săi, trage de fiare de cinci ori pe săptămână și merge cu bicicleta minimum 10 kilometri zilnic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La finele lunii octombrie, Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 73 de ani, a trecut printr-om operație de înlocuire a valvei pulmonare la o clinică din Cleveland. După externare, medicii i-au spus să facă sport în aer liber și respectă cu strictețe recomandarea. De atunci zilnic, la orele dimineții, Arnie își scoate bicicleta Matchless Urban E-Bike.

De altfel, starul a fost surprins la plimbare chiar la trei zile după acea operație și le-a mulțumit doctorilor pentru efort și dedicație. 

În luna martie 2018, Arnold a mai trecut printr-o operație pe cord când i s-a înlocuit o altă valvă. ”În mod normal nu mă las speriat de nimic, dar COVID-19 este o treabă serioasă. La lansarea Terminator 6 am realizat că îmi place de mine când sunt în formă fizică bună și vreau să mă mențin”, a explicat Schwarzenegger acum câteva zile într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7125780582428