Septembrie 20, 2016
Schimbări în sistemul zodiacal. Șerparul a dat totul peste cap!
Oamenii de știință de la NASA au publicat pe portalul educațional al agenției NASA Space Place un articol în care se povestește despre schimbarea locurilor semnelor zodiacale pe «Cerul Nou» .

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oamenii de știință de la NASA au publicat pe portalul educațional al agenției NASA Space Place un articol în care se povestește despre schimbarea locurilor semnelor zodiacale pe «Cerul Nou» în legătură cu amplasarea lor în perioada astrologilor din Babilonul Antic, care prima oară au formulat sistemul de 12 semne — Zodiacul. Acest sistem descrie poziția Soarelui în momentul nașterii persoanei. După cele spuse de oamenii de știință, Zodiacul nou este format din 13 semne. 

Cine este acest Șerpar?
Această conselație este numită în cinstea lui Asclepius, un premergător grec al medicinei. După cum cu toții cunoaștem, veninul șarperului era folosit în calitate de medicament în medicină, și poeții l-au numit pe Asclepius — Șerpar. De aceea, constelația au redat-o în forma unui bărbat care ține în mâini un șarpe. 

Vechii babiloni, inventatorii Horoscopului, erau deja la curent că există 13 semne zodiacale, dar calendarul lor includea 12 luni, în conformitate cu Luna, iar al 13-lea semn strica toată armonia: este ca și cum ai împărți 12 felii de pizza pentru 13 persoane. Astfel au ajuns la un acord comun și pur și simplu au scos al 13-lea semn zodiacal.

De atunci au trecut 3000 de ani și amplasarea stelelor nu mai este cea de dinainte. «Axa Pământului (Polul Nord) deja nu mai este îndreptată în aceeași direcție», - explică astronauții NASA.

Cine ești după Zodiacul celor 13 semne?

Dacă e să calculăm în ce zile Soarele trece prin fiecare dintre aceste zodii, neuitând de Șerpar, atunci iese un cu totul altfel de Horoscop. 

Capricorn: 19 ianuarie – 15 februarie
Vărsător: 16 februarie – 11 martie
Peşti: 12 martie – 18 aprilie
Berbec: 19 aprilie – 13 mai
Taur: 14 mai – 19 iunie
Gemeni: 20 iunie – 20 iulie
Rac: 21 iulie – 9 august
Leu: 10 august – 15 septembrie
Fecioară: 16 septembrie – 30 octombrie
Balanţă: 31 octombrie – 22 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie – 29 noiembrie
Şerpar: 30 noiembrie – 17 decembrie
Săgetător: 18 decembrie – 18 ianuarie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83073043823242