Octombrie 30, 2020
Scarlett Johansson s-a măritat în secret. A câta oară trece pe la Starea Civilă
Scarlett Johansson are curajul să spună STOP și să o ia de la capăt. S-a detașat de trecut și recent a spus ”DA” altui bărbat. Ceremonia a fost cât se poate de discretă. Pe de o parte din cauza pandemiei, iar pe de alta pentru că și-a dorit să știe cât mai puțini despre noul capitol din viața ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astfel, actrița de 35 de ani, cu două divorțuri la activ, s-a măritat cu actorul de comedie Colin Jost, în vârstă de 38 de ani. Acesta face parte din echipa de producție a emisiunii Saturday Night Live. 

„Suntem entuziasmați să putem anunța că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat familiile și prietenii lor, respectând recomandările de siguranță Covid-19 ale CDC. Dorința lor este aceea de a ajuta persoanele în vârstă vulnerabile în această perioadă dificilă”, au scris reprezentanții unei organizații caritabile de peste Ocean, cu care colaborează starurile. 

Scarlett Johansson și Colin Jost au început să-și facă ochi dulci încă din mai 2017. În acea perioadă, actrița tocmai se despărțise de cel de-al doilea soț. Abia la sfârșitul lui 2017 și-au afișat relația, iar anul trecut s-au logodit. Colin i-a pus pe deget lui Scarlett un inel cu diamante, estimat la 400 de mii de dolari. 

Johansson a fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds în perioada 2008 - 2010. Patru ani mai târziu și-a refăcut viața alături de jurnalistul francez Roman Dauriac, tatăl fetiței sale Rose. Mariajul lor a durat doar patru ani. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91257762908936