Februarie 17, 2021
Șase principii care mențin tinerețea femeii
Există atât de multe femei care, cu vârsta, nu par să îmbătrânească deloc. Pielea le este curată și nu au aproape niciun rid. Zâmbesc des ca și cum totul este întotdeauna bine! Te asigur, fiecare are propriile sale secrete! Dar există ceva în comun: unele principii de bază.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Urmărește-ți digestia

Intestinul ar trebui sa funcționeze ca un ceas. Constipația este otrăvirea corpului. Dacă intestinul este sănătos, organismul va înflori și el, și omul va trăi mai mult. În primul rând, sănătatea intestinelor depinde de mâncare: legume și fructe proaspete, apă limpede, făinoase mai puține, salate și cereale mai multe, precum și ceaiul de mușețel dimineața sunt foarte favorabile frumuseții pielii. Starea pielii, vitalitatea organismului, depind în mare măsură de cantitatea și calitatea apei pe care o bem. În epidermă sunt fibre de colagen, care au o capacitate remarcabilă: atunci când sunt eliberate în apă, ele cresc în volum. Colagenii umflați din interior măresc presiunea asupra pielii, care, datorită acestui fapt, este netezită, ridurile dispar sau scad. Modalitatea cea mai accesibilă de a-ți păstra tinerețea și de a rezolva o mulțime de probleme de sănătate este de a bea zilnic 1,5 – 2 litri de apă naturala neprocesată. În curând vei vedea rezultatul pe față: pielea va fi netedă, radiantă și catifelată.

2. Respectă-ți orele de somn

Lipsa de somn este cel mai rău inamic al frumuseții pielii și părului! Încearcă să te culci la o anumită oră pentru a dormi bine. Datorită somnului, o persoană, pe lângă relaxarea corporala, este curățată moral – după somn, emoțiile și informațiile inutile sunt șterse și doar faptele rămân în memorie.

3. Aerul proaspăt este un prieten în frumusețe

Dacă stai toata ziua în birou, mergi pe jos acasă cel puțin câteva stații. Ferestrele trebuie să fie deschise în mod constant, iar iarna cât mai des posibil. În weekend, fă plimbări lungi în aer liber. Și un secret mai important al frumuseții și conservării tinereții – baia! Pielea noastră este un organism viu și toxinele se acumulează și trebuie să fie eliberate în mod constant. Băile cu sare Epson sunt foarte indicate.

4. Vitamine!

Chiar și copiii știu unde se pot găsi vitaminele necesare pentru corpul nostru! Așa ca să vorbim despre obținerea vitaminelor iarna. Vei găsi atunci mai multe vitamine nu în legume crescute în seră, ci în fructe uscate. Deci, bazează-te pe compot de fructe uscate, pe caise uscate și stafide, adaugă-le la fulgi de ovăz dimineața. „Câteva linguri de fulgi de ovăz, o roșie, o portocală, o ceașcă de ceai și iaurt, pentru o porție de sănătate zilnică – și poți uita de bătrânețe și oboseală,” a spus Pratt. Expertul a subliniat printre produsele „minune”: fasole și afine, broccoli și fulgi de ovăz, portocale, dovleac, soia, somon, spanac, ceai negru și verde, roșii, curcan, nuci și iaurt.

5. Starea spirituală și mentală

Secretul păstrării tinereții este acela de a evita emoțiile urâte. Acest lucru nu este mai puțin important decât cele de mai sus! Dacă nu ai uitat cum să glumești și să râzi ca în tinerețe, dacă ești prietenos și nu invidiezi pe nimeni, dacă ai o activitate preferată, bătrânețea ta va avea un chip frumos și nu vei avea nevoie de chirurgie plastică! Poți încerca și „Elixirul tinereții”. Se crede că acest preparat întărește într-adevăr celulele puternic, se recomandă să-l bei de la vârsta de 30 de ani.

200 grame mușețel

100 grame imortelle

100 grame Hypericum

100 grame muguri de mesteacăn

Amestecă ingredientele de mai sus cu 0,5 litri de apă caldă, apoi strecoară. Bea un pahar de infuzie cu o lingură de miere seara înainte de culcare și dimineața cu o jumătate de oră înainte de masă timp de o lună.

6. Vârsta unei femei este dată de gât și brațe

Ne uităm de multe ori la mâini. Ne obișnuim cu aspectul lor și nu putem întotdeauna prinde momentul în care ridurile sunt prea evidente. Modificările de temperatură și expunerea mâinilor face efectele mai vizibile decât pe pielea obrajilor, pe care îi acoperim cu cremă protectoare sau cu fond de ten. Cu aceleași mâini trebuie să speli și le ascunzi în buzunare când ai uitat mănușile acasă. Bunicile noastre au folosit mănuși subțiri primăvara și toamna – protejează pielea mâinilor, prelungindu-le tinerețea. În mod ideal, sezonul de mănuși trebuie deschis în momentul în care temperatura exterioară scade la 4 grade.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97193264961243