Ianuarie 05, 2021
Sarah Jessica Parker și-a îngroșat contul. Cu cât și-a vândut casa din New York
Sunt faimoşi şi au o căsnicie de peste 20 de ani. Acum au şi mai mulţi bani în cont, de când au vândut o casă în centrul New York-ului. Sarah Jessica Parker şi soţul ei Matthew Broderick au vândut o proprietate imensă din West Village.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dețineau casa din 2000, când au cumpărat-o cu 2.995 milioane de dolari. E construită din cărămidă roșie are o înălțime de trei etaje și cuprinde aproximativ 4.182 de metri pătrați. 

Wall Street Journal relatează că cei doi au vândut casa pentru 15 milioane de dolari. Identitatea cumpărătorului nu a fost dezvăluită, dar a fost cumpărată de la o societate cu răspundere limitată.

Vânzarea casei de oraș este o surpriză, deoarece nu a fost listată pentru vânzare publică.

Cu toate acestea, în privat, au existat zvonuri despre vânzarea locuinței care circulă de aproape un an.

În cele două decenii în care au avut casa, Parker și Broderick au renovat-o semnificativ și au investit sume de milioane de dolari.

Aceasta nu este prima mișcare imobiliară pe care Parker și Broderick au făcut-o în New York în ultimii ani.

În 2016, au cumpărat două case de oraș pe West 11th Street, care au costat 34,5 milioane de dolari. Cele două case sunt unite pentru a forma un conac mare de familie.

Parker și Broderick sunt căsătoriți de peste 23 de ani și au împreună trei copii: un băiat, James și gemene Marion și Tabitha.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97707414627075