Octombrie 03, 2019
Sănătatea articulațiilor cu Glucozamin HCl + Chondroitin + Vit.C
De la producătorul Natures Aid din MB.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Durerile supărătoare în articulații constituie adesea primele simptome ale bolilor articulațiilor și cartilajelor. Pentru a evita progresarea bolii și a reduce simptomele negative, se recomandă consultarea unui specialist, respectarea recomandărilor acestuia privind stilul de viață și alimentație, precum și adăugarea oligoelementelor și a vitaminelor care contribuie la regenerarea articulațiilor și a țesutului osos. Unul dintre cele mai eficiente medicamente pentru rezolvarea problemelor articulare este Glucozamin HCl + Chondroitin + Vit.C sub formă lichidă de la producătorul Natures Aid din Marea Britanie.

 

 

 

Glucozamina este substanța care ajută la restabilirea structurii cartilajului. Preparatul Glucozamin HCl + Chondroitin + Vit.C reprezintă combinația echilibrată de remedii eficiente pentru sănătatea articulațiilor și cartilajelor. Ajută la menținerea structurii articulare sănătoase pentru mobilitate optimă. Sulfatul de condroitină servește ca un substrat suplimentar pentru formarea unei matrice cartilaginoase sănătoase. Stimulează formarea acidului hialuronic, sinteza proteoglicanilor și a colagenului, menține vâscozitatea lichidului sinovial, stimulează mecanismele de restabilire a cartilajelor și inhibă activitatea acelor enzime care descompun cartilajul. Astfel, medicamentul nu numai că contribuie la restabilirea țesuturilor, ci și împiedică distrugerea ulterioară a acestuia.

 

Complexul este eficient:

- pentru restabilirea cartilajului,

- îmbunătățirea mobilității articulațiilor;

- reducerea durerilor articulațiilor.

 

Puteți procura Glucozamin HCl + Chondroitin + Vit.C  în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76154947280884