Noiembrie 16, 2020
Salt major în carieră. Maddie Ziegler a crescut sub toate aspectele
Pe Maddie Ziegler o cunoaștem după ce s-a filmat în clipurile interpretei Sia. Pe atunci frumosul model cu perucă albă avea 11 ani și își demonstra elasticitatea în videoclipurile ”Chandelier”, ”The Greatest” și ”Elastic Heart”. După o distanță de 6-7 ani blondina s-a transformat într-o domnișoară frumoasă, de o delicatețe rară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prestația spectaculoasă a lui Maddie i-a adus Siei miliarde de vizualizări pe Youtube. Altfel spus, succesul artistei se datorează inclusiv modelului cu perucă albă și elasticitate incredibilă. 

În portofoliul blondinei sunt incluse și aparițiile pe micile ecrane. A participat la mai multe showuri de televiziune, precum și într-un film. În 2017, a jucat în ”The Book of Henry”, alături de Naomi Watts. Sigur vor urma și alte colaborări în acest domeniu, pe măsură ce talentul ei este recunoscut de tot mai multă lume. 

Modelul, în vârstă de 18 ani, își asumă responsabil și rolul de influencer. Are pe Instagram o comunitate de aproape 14 milioane de urmăritori. 

Mai nou, face parte din cea mai mare agenție de modeling din lume - IMG Models, cu sediul principal la New York, ceea ce înseamnă că Maddie are în fața un viitor sclipitor. 

Cât despre viața personală, presa străină scrie că Maddie Ziegles se iubește de aproape un an și jumătate cu Eddie Benjamin, compozitor și muzician de origine australiană. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65175199508667