Iunie 18, 2020
Salma Hayek, letală în „THE HITMAN'S WIFE'S BODYGUARD”! Vezi cum apare pe posterul oficial!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Salma Hayek a distribuit pe pagina sa de Instagram primul poster pentru „The Hitman's Wife's Bodyguard”, în care joacă alături de Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson. Cu această ocazie, actrița a anunțat și noua dată de lansare. Astfel, filmul nu va mai intra în cinematografe din 28 august 2020, ci din 20 august 2021. 

„Din cauza carantinei, lansarea HWB a fost amânată pentru vara lui 2021. Sunt puțin tristă pentru că abia așteptam să-l vedeți”, a mărturisit Salma.

                                                                                    

Pelicula este continuarea lungmetrajului „The Hitman's Bodyguard” cu Ryan Reynolds, Samuel Jackson, Gary Oldman și Salma Hayek, lansat în 2017.

„The Hitman's Bodyguard” spune povestea lui Michael Bryce (Ryan Reynolds), un bodyguard de elită căzut în dizgrație care trebuie să-l protejeze acum pe asasinul Darius Kincaid, (Samuel L. Jackson), în timp ce este adus la tribunal pentru a depune mărturie contra unui  dictotor de temut (Gary Oldman). Condiția pe care o pune Kincaid este libertatea pentru soția sa, Sonia (Salma Hayek). 

The Hitman's Bodyguard a fost lăudat pentru secvențele de acțiune și pentru chimia dintre Reynolds și Jackson. Filmul a obținut la box office încasăro de 200 de milioane de dolari. Continuarea se va focusa mai mult pe personajul lui  Hayek. Când lucrurile nu mai merg bine pentru Darius și Sonia într-o misiune pe  Coasta Amalfi, sunt nevoiți să-i ceară o favoare lui Bryce, care de data aceasta va deveni bodyguardul Soniei.

Alături de cei trei va juca și Antonio Banderas (posibilul răufăctor, probabil din trecutul Soniei). De asemenea, din distribuție mai fac parte  Morgan Freeman, Frank Grillo, Richard E. Grant și Tom Hopper. Patrick Hughes se întoarce pentru a regiza,  iar Tom O'Connor se ocupă de scenariu. Nu este singurul film cu Ryan Reynolds care a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus. „Free Guy” urma sa aibă premiera în iulie, însă a fost mutată în decembrie. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65201544761658