Mai 22, 2023
Salma Hayek, decolteu răvășitor la Cannes! La 56 de ani, a atras toate privirile
Sâmbătă, actrița Salma Hayek a participat la premiera filmului „Killers Of The Flower Moon”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, la Festivalul de Film de la Cannes. Și, deși are 56 de ani, își permite în continuare să-și expună calitățile de fotomodel, iar asta s-a văzut pe covorul roșu, unde a fost una dintre cele mai admirate vedete ale serii, atrăgând toate privirile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Salma Hayek, apariție spectaculoasă pe covorul roșu

Salma Hayek - Cannes 2023. FOTO Profimedia

Starurile au defilat pe covorul roșu în ținute spectaculoase până acum la Festivalul de Film de la Cannes, iar printre vedetele care cu siguranță au uimit cu apariția lor a fost și Salma Hayek, care parcă nu mai îmbătrânește și cu siguranță arată senzațional și la 56 de ani. Actrița a atras din nou toate privirile, sâmbătă, scrie click.ro

Înbrăcată într-o rochie mov închis tip sirenă absolut uimitoare, cu volane în jurul umerilor și partea de jos a ținutei, semnată Alexander McQueen, cu un decolteu care putea fi văzut și de cei care nu erau prezenți pe covorul roșu, Salma Hayek a fost într-adevăr răvășitoare. Ea și-a accesorizat ținuta cu un coc înalt și bijuterii, inclusiv un colier cu diamante, un inel mare și o brățară asortată. Ținuta sexy Alexander McQueen a transformat-o într-una din cele mai fotografiate vedete ale serii.

Nu este primul eveniment și nici apariție a actriței unde se face remarcată. Salma Hayek, care are o avere de 200 de milioane de dolari, nu are rivală atunci când vorbim de covorul roșu, simpla sa prezență pune pe jar inimile bărbaților, cât și a femeilor, din întreaga lume.

Salma Hayek - Cannes 2023. FOTO Profimedia

Cum își menține actrița silueta de invidiat? Salma Hayek mănâncă sănătos și face exerciții fizice, iar din mesele ei nu lipsesc proteinele, grăsimile sănătoase, fructele proaspete, legumele și alimentele organice. De asemenea, a dezvăluit că bea multă apă și se ferește de soare. Și, în ciuda faptului că este superbă și reușește să arate așa și după 50 de ani, actrița nu și-a făcut niciodată operații estetice și apelează la tratamente și măști faciale în mod regulat, pentru a-și menține tenul tânăr.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67257189750671