August 22, 2018
Salma Hayek - apariție copleșitoare pe coperta unei reviste. Vezi cât de îndrăzneț a pozat actrița!
Are 51 de ani, dar până în prezent este dorită de bărbații din întreaga lume. Focoasa brunetă a pozat în ipostaze îndrăznețe pentru coperta unei reviste cu renume mondial!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Faimoasa actriță latino-americană, Salma Hayek, a participat la o ședință foto uluitoare. Vedeta a pozat în ipostaze îndrăznețe, arătând lumii întregi în ce formă bună este, și cât de sexy poate fi. Îmbrăcată în ținute de culoarea negru și roșu, actrița a arătat ca o adevărată vampă. Machiajul smoky eyes, părul răvășit și buzele de-un roșu aprins, au stârnit cele mai îndrăznețe gânduri.

 

 

Starul de la Hollywood a ținut să-și împărtășească pozele de la photo shooting cu urmăritorii ei de pe Instagram. Vedeta a adunat sute de mii de like-uri și comentarii de laudă și încurajare. 

 

 

Salma a pozat pentru coperta revistei Go Italia, și a ținut să mulțumească întreaga echipă care a lucrat la aceste poze și la aspectul fizic al ei. 

 

 

Amintim că Salma Hayek a debutat în cinematografie la vârsta de 18 ani. Prima sa apariție pe ecrane a avut loc în cadrul telenovelei "Teresa", unde a jucat rolul central. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72773194313049