Noiembrie 08, 2020
Capac pe carieră. Johnny Depp a fost concediat
Karma îi joacă fieste. Johnny Depp are de suferit mult după divorțul de Amber Heard și, mai nou, după ce a pierdut procesul cu publicația The Sun, pe care l-a intentat tot el. Nu doar că i-a fost șifonată grav imaginea, dar și cariera actorului este pe muchie de cuțit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lui Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, i s-a cerut să renunţe la rolul din seria de filme ”Animale Fantastice”. Despre aceasta a anunțat chiar el într-un comunicat de presă, pe care l-a postat și pe contul său de Instagram, unde este urmărit de aproape 8 miliioane de oameni. 

”Vreau să vă informez că Warner Bros mi-a cerut să demisionez din rolul Grindelwald din ”Animale Fantastice” şi am respectat această solicitare”, se arată în declarația de presă a lui Depp. El a mai precizat că va face toate demersurile necesare pentru a-și apăra imaginea și a scăpa de învinuirile care i se aduc. În acest context, actorul a făcut aluzie la faptul că tot necazul i se trage de la acuzațiile de violență ale fostei sale soții, Amber Heard, căsătoriți între 2013 şi 2016. 

Actorul a interpretat rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald în filmul “Animale Fantastice” din 2016 şi apoi în ”Animale Fantastice: Crimele lui Grindenwald” din anul 2018. El i-a avut colegi la filmări pe Jude Law, Jamie Campbell Bower, Michael Byrne, Eddie Redmayne şi Ezra Miller. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58998250961304