Noiembrie 12, 2020
De ce-l iubesc femeile pe Ryan Gosling. Concluzia de la 40 de ani
Oh, Doamne, ce bărbat! Este comentariul care de mii de ori a fost ca un ecou în ceea ce-l privește pe Ryan Gosling. Conștient de faptul că multe femei sunt topite după el, starul, care împlinește astăzi 40 de ani, a înțeles că nu abdomenul plat sau bicepșii le topesc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Dacă femeile mă plac este pentru că le ascult mai mult decât o fac ceilalți bărbați și apreciez felul în care gândesc și ceea ce simt ele față de anumite lucruri. Am crescut într-o familie cu femei puternice și datorez mamei și surorii mele această capacitate de a le înțelege pe femei”, a mărturisit odată starul canadian. 

Acesta a mai adăugat că cele două l-au învățat să respecte femeile și a simțit astfel întotdeauna o puternică legatură emoțională cu reprezentantele sexului opus, legatură care l-a ajutat în meseria de actor, dar și în viața personală.

Cu acest principiu a reușit să cucerească multe femei. În patul lui au trecut multe, iar cele care s-au putut mândri că au fost iubitele lui Ryan sunt Black Lovely, Rachel McAdams. Din 2011, actorul formează un cuplu cu Evă Mendes. Cei doi au împreună două fete - Esmeralda, 5 ani, şi Amada, 3 ani.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69305896759033