Iunie 03, 2021
Rihanna, apariţie incendiară în lenjerie intimă! Vedeta este îndrăgostită şi mai sexy ca niciodată!
Rihanna este un exemplu de curaj. În ciuda fluctuațiilor de greutate, artista a fost mereu mândră de ea. Nu a ţinut niciodată cont de gura lumii, care spunea ba că are forme, ba că a luat proporţii în mod evident.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta lipsită de inhibiţii a postat recent pe Instagram o serie de imagini care o prezintă îmbrăcată sumar, în lenjerie intimă. Rihanna a pozat din toate unghiurile, înnebunindu-şi fanii cu fotografiile incendiare. În lipsa concertelor, artista s-a concentrat în ultimul an pe afacerea personală SavageXFenty, care îi aduce milioane bune în cont şi de dragul căreia pozează în ipostaze sexy. 

Pe lângă faptul că Rihanna a fost întotdeauna mândră de corpul ei, acum are un motiv în plus să se simtă frumoasă: are parte de toată dragostea iubitului ei, A$AP Rocky, care tocmai a confirmat povestea lor de iubire pentru GQ. Cântăreţul a declarat că diva născută în Barbados este iubirea vieţii lui. ”E una la un milion. Când ştii, ştii. Pur şi simplu, ea e The One!”, a mărturisit rapperul. 

Zvonuri despre relaţia celor doi au apărut anul trecut, la scurt timp după ce Rihanna s-a despărţit de miliardarul Hassan Jameel. Conform unui celebrul blog american, Chalon Lester, artista i-ar fi spus ”bye” lui Hassan din cauză că acesta o pusese la un regim de …îngrăşare. Se pare că planul bogătaşului era acela de a-i controla viaţa şi ieşirile, sperând că dacă aceasta ia proporţii va deveni mai nesigură pe propriul sex-appeal şi va ieşi mai rar din casă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48974299430847