Mai 31, 2023
Rihanna, alegere bizară! În ce parte a corpului poartă o bijuterie de 1 milion de dolari! Fanii au rămas uimiți
Se știe deja că Rihannei (35 de ani) îi place luxul! Vedeta nu se uită la bani atunci când vine vorba de stilul ei. Așa că nu e de mirare că poartă bijuterii din cap până în picioare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, starul a fost văzut purtând un inel strălucitor care valorează 1 milion de dolari, la degetul mijlociu de la piciorul stâng. Accesoriul de lux prezintă un diamant în formă de lacrimă, de 9 carate, de la XIC Karats, conform publicației americane Page Six. Rihanna s-a filmat ca să le arate fanilor ei inelul scump, de care este extrem de mândră, scrie click.ro

Rihanna, care are o avere de 1,4 miliarde de dolari, a purtat inelul și la Met Gala, luna trecută, și se pare că obișnuiește să îl poarte și la ieșirile în oraș, nu doar la evenimentele mondene.

Rihanna Rocks Chanel, Puts Baby Bump on Full Display Ahead of Met Gala

Câștigătoarea Grammy a completat look-ul extravagant cu o jachetă Chanel, realizată din blană artificială, împreună cu ochelari cu logo de la casa de modă franceză, adăugând o pălărie masivă cu pene alb-negru.

Rihanna Has Already Nailed the Met Gala Theme—Two Days Early | Vogue

Deși a publicat o mulțime de fotografii cu ea pozând în ținută, aceasta este prima dată când dezvăluie o privire mai atentă la accesoriul ei sclipitor de la picioare - pe care se pare că l-a purtat toată noaptea pe străzile din New York. 

Pregnant Rihanna Wears All-Chanel Fur Getup in NYC

„Rihanna are un inel pentru degete, așa că am ieșit și mi-am cumpărat un inel pentru deget”, a scris un fan, pe rețelele sociale.

Inelul de la picior purtat de Rihanna

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil

Alții s-au întrebat dacă nu cumva era un inel de logodnă. Cântăreața a stârnit și zvonuri de nuntă atunci când s-a prezentat la Gala Met 2023 într-o rochie albă ca de mireasă. Dacă cineva ar putea face din inelele de logodnă la picioare o nouă tendință, aceasta este Rihanna.

Cântăreața este în prezent însărcinată cu al doilea copil, însă nu a dezvăluit încă sexul acestuia. Ea și iubitul ei, A$AP Rocky (34 de ani), mai au împreună un băiețel de 1 an, pe nume RZA Athelston Mayers.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50459313392639