Aprilie 06, 2017
Rihanna: 10 lucruri uimitoare!
Rihanna este una dintre cele mai populare și mai sexy interprete din istoria Americii. Cântăreața este deținătoarea unui look fascinant, a unei înfățișări fermecătoare și a unei voci extraordinare. Acestea și multe altele au transformat-o într-un star de talie internațională!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Rihanna se teme teribil de fantome. Astfel, interpreta nu staționează niciodată într-unul dintre cele mai bune hoteluri ale lumii anume din acest acest motiv. Este vorba despre Chateau Marmont, unde conform zvonurilor, se întâmplă deseori lucruri supranaturale.

2. Cântăreața trebuia să fie domnișoara de onoare la nunta lui Katy Perry și Russell Brand. Dar turneele au introdus ca întotdeauna schimbări- Rihanna a trebuit să zboare în India.

3. La o celebrare a Zilei Îndrăgostiților, fostul iubit al interpretei, Chris Braun i-a dăruit prietenei sale un buchet de marijuana.

4. Celebrului producător și rapper Jay-Z i-a plăcut din prima tânăra, modesta cântăreață începătoare Robyn Rihanna Fenty. De aceea, ei au semnat contractul de cooperare chiar în ziua în care s-au cunoscut.

5. În ciuda carierei muzicale îndelungate și de succes, interpreta are emoții înainte de concerte. Rihanna bea o cantitate mică de vodcă, tequila sau lichior.

6. Interesant e că după fiecare concert, Rihanna se plimbă complet goală prin camera de machiaj, timp de 30 minute. În așa mod, interpreta se odihneșete după evoluția în scenă, își purifică chakrele și își reface puterile pentru următoarele evenimente.

7. Rihanna visează să devină în America Madonna “neagră”.

8. În 2007, una dintre publicațiile americane a menționat că în opinia lor, Rihanna, este deținătoarea celor mai frumoase picioare din lume! Această declarație a făcut-o pe artistă să-și asigure picioarele cu 1 milion de dolari.

9. În 2006, artista a creat fundația „Believe Foundation”, pentru a ajuta copiii bolnavi în fază terminală.

10. Rihanna adoră fructele și apa de calitate și este ferm convinsă că anume aceste produse o vor ajuta să-și mențină silueta perfectă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52685976028442