Octombrie 16, 2020
Ricky Martin şochează: "Mi-ar plăcea ca şi copiii mei să fie gay când vor creşte"
Ricky Martin a recunoscut că este gay în 2010. Într-un interviu acordat recent a mărturisit că decizia de a-și dezvălui identitatea sexuală a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut în viaţa sa, dar acum nu are niciun regret.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"În momentul în care am scris scrisoare am avut un sentiment puternic de eliberare. Mi-aş dori să repet experienţa. A fost ceva uimitor”, a precizat interpretul, menționând că singurul lucru pe care îl regretă este că nu a mărturisit adevărul mai devreme.

Când vine vorba despre gemenii săi, Matteo şi Valentino, Ricky Martin spune că îşi doreşte să fie gay când vor creşte. ”Nu ştiu, copiii mei sunt prea mici, dar mi-aş dori să fie gay. Este un lucru special şi e real. Te face o persoană mai puternică”, a adăugat artistul. 

Ricky a adăugat că este un „homosexual norocos”, deoarece are un soţ iubitor şi o familie fericită. Din 2011, cântăreaţul are o relaţie cu pictorul suedez Jwan Yosef. În 2016, cei doi s-au logodit şi doi ani mai târziu s-au căsătorit oficial.

Ricky Martin crede că a găsit în sfârşit pacea interioară şi fericirea după ani de viaţă în întuneric. Artistul are patru copii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.0901658535004