Decembrie 16, 2022
Regina Rania, apariție irezistibilă la Roma. Doar o piesă din ținuta ei costă aproape 5.000 de euro
La începutul lunii decembrie, regele Abdullah al Iordaniei și regina Rania au fost primiți de președintele italian Sergio Mattarella și de fiica sa Laura Mattarella la palatul prezidențial Palazzo del Quirinale (Palatul Quirinale) din Roma, în timpul vizitei lor de lucru la Roma.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Regina Rania, considerată cea mai elegantă suverană din lume, a fost irezistibilă într-o ținută alcătuită din piese semnate de designeri celebri. Pardesiul de la Fendi, spre exemplu, este vândut pe site-ul de modă Farfetch cu 4.150 de lire sterline (aproximativ 5.000 de euro). 

Cizmele negre până la genunchi sunt de la Jennifer Chamandi (ALESSANDRO 105 Black Suede) și costă 1.195 de lire sterline (aprox.1.400 euro), potrivit cableandcompany.net

 

Criticii de modă n-au putut trece cu vederea geanta pe care o ține în mână regina Rania. Accesoriul face parte de colecția Louis Vuitton x Yayoi Kusama și va fi lansat pe piața abia în ianuarie 2023. 

Regina Rania este lăudată adesea pentru stilul ei desăvârșit. Ea reprezintă un exemplu de eleganță și rafinament pentru multe doamne de rang înalt. 

Într-o vizită anterioară, din noiembrie 2022, când s-a întâlnit cu Papa Francisc, Regina Rania a purtat un voal alb și o rochie neagră cu manșete albe, respectând protocolul Vaticanului pentru femeile care au audiență cu Papa. 

 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96502423286438