Aprilie 20, 2022
Rebel Wilson, adevărul despre cum a slăbit 35 de kilograme: „Aceasta nu a fost niciodată dieta mea”
Rebel Wilson neagă afirmațiile potrivit cărora ar fi slăbit 35 de kilograme cu metoda Mayr: „Aceasta nu a fost niciodată dieta mea”, a clarificat actrița australiană pe Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Aceasta nu a fost NICIODATĂ dieta mea”, a notat Wilson alături de o captură a unui articol intitulat „Cum să slăbești ca Rebel Wilson: starul australian dezvăluie dieta zilnică pe care o folosit-o pentru a pierde 35 kg și a se transforma într-una dintre actrițele de top ale Hollywoodului.

Wilson a mai precizat: „Dacă voi susține un program sau o dietă anume veți afla doar din postările mele oficiale de pe conturile mele de socializare verificate”. „Mulțumesc tuturor, este foarte enervant când unele persoane îmi folosesc imaginea în mod ilegal sau înșelător pentru a-și promova propriile produse. NU vreau ca cineva să fie înșelat. Vă iubesc, dragilor”, le-a transmis ea în încheiere fanilor săi.

 

 

 

Potrivit People, notează Yahoo Entertainment, dieta „metoda Mayr”, creată de doctorul Franz Xaver Mayr în anii 1920, a fost dezvoltată pentru că „majoritatea oamenilor își distrugeau sistemul digestiv cu alimentele pe care le consumau și cu felul în care le mâncau”.

Metoda Mayr elimină anumite alimente, reduce cantitatea de zahăr și, de asemenea, încurajează anumite practici alimentare, cum ar fi mestecarea temeinică a alimentelor”, se arată în articolul la care face referire Wilson.

Operation Smile's 10th Annual Park City Ski Challenge Presented By The St. Regis Deer Valley & Deer Valley Resort 

People mai notează însă că Wilson a fost fotografiată vizitând VivaMayr, un centru de wellness și detox cunoscut pentru faptul că-și îndrumă clienții să urmeze această dietă: „Centrul îi îndeamnă pe oameni să elimine gustările, pentru a reduce consumul de gluten și lactate, și să-și schimbe modul în care mestecă mâncarea”.

Rebel Wilson a explicat principalul motiv pentru care a luat atât de mult în greutate

Vedeta din „Pitch Perfect” a anunțat în 2020 că intră în „anul sănătății”, iar de atunci împărtășește fanilor ei progresele pe care le face.

Într-un interviu pentru E!, Rebel a explicat că a fost diagnosticată cu sindromul ovarului polichistic, iar acesta a fost motivul pentru care a luat rapid în greutate. De asemenea, ea a vorbit despre cum folosește mersul pe jos pentru mișcare sănătoasă și pentru „a face ceva bun pentru corpul tău”. Mai mult, ea a subliniat că niciodată nu a susținut dietele cu pastile pentru slăbit.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66654849052429