Octombrie 06, 2022
Război între Kanye West, Justin Bieber, Gigi Hadid și John Legend. Se amenință cu bătaia!
Kanye West pare scăpat de sub control! Noua victimă a rapperului: soția colegului său de breaslă, Justin Bieber!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kanye West continuă să se comporte într-un mod bizar și să atace fără motiv oamenii din showbiz. Cea mai recentă victimă a solistului este nimeni alta decât soția lui Justin Bieber. 

Kanye a creat controverse la Săptămâna Modei de la Paris, unde și-a prezentat colecția de haine care a inclus tricouri cu mesajul White Lives Matters, o reinterpretare a sloganului Black Lives Matters, folosit în protestele împotriva discriminării afro-americanilor. Creația vestimentară a artistului a fost contestată de mai multe nume din industria modei, iar fostul soț al lui Kim Kardashian se pare că nu suportă deloc bine critica, așadar a decis să riposteze pe Instagram. 

Hailey Bieber s-a numărat printre fotomodelele care a luat apărarea editoarei Gabriella Karefa, care a fost umilită de Kanye după ce și-a exprimat sincer părerea despre colecția lui vestimentară. Kanye nu a stat cu mâinile în sân atunci când a auzit vestea și i-a transmis un mesaj lui Justin, soțul lui Hailey. În textul halucinant scris pe Instagram, Kanye îi transmite lui Justin să o tempereze pe Hailey până când nu-l enervează rău de tot.

image

Kanye West l-a ofensat și pe colegul său de breaslă, John Legend 

Kanye West a transformat într-o constantă amenințările pe care le lansează la adresa persoanelor care nu sunt de acord cu opiniile sale și își folosește pagina de Instagram pentru a transmite mesaje bizare. De cele mai multe ori, șterge postările după câteva ore de la publicare. 

În plus, deși a afirmat că s-a întâlnit cu Gabriella Karefa pentru a-și cere scuze și a face pace, Kanye pare să fie departe de a lăsa în urmă comentariile editorului Vogue. Solistul a scris pe Instagram că cizmele purtate de Gabriella sunt unele oribile, cu siguranță nefiind pe placul șefei ei, Anna Wintour...și nu s-a oprit aici! A adus în ecuație și numele lui John Legend. Kanye a subliniat pe un ton, care s-a dorit a fi glumeț, că deși cizmele Gabriellei sunt oribile, cu siguranță și artistul John Legend și-ar cumpăra oricând o pereche similară. 

Vă reamintim că și Gigi Hadid a intervenit în scandalul momentului pentru a-i lua apărarea Gabriellei și a subliniat că Kanye, prin replicile sale, dovedește că nu este nimic altceva decât un bătăuș incapabil să-și argumenteze ideile.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45387506484985