Mai 29, 2022
Ray Liotta: abandonat la naștere, mama s-a stins în brațele lui și iubirea a găsit-o în pandemie
Ray Liotta, actorul cunoscut mai ales pentru rolul lui Henry Hill din "Goodfellas", a murit în somn, în camera lui de hotel din Republica Dominicană, unde se afla pentru a filma cea mai nouă peliculă a sa. Până la 67 de ani, Ray a trăit o viață demnă de un scenariu de film.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Abandonat pe când era bebeluș, Ray a fost adoptat la șase ani de un cuplu din New Jersey. Zeci de ani mai târziu, grație fostei lui soții, Michelle Grace, acesta și-a cunoscut mama biologică, dar a descris întâlnirea ca fiind dezamăgitoare.

În 1990, când filma pentru pelicula care l-a propulsat cu adevărat în lumea cinematografiei, "Goodfellas", Liotta a trecut prin una dintre cele mai mari dureri ale vieții sale. Mama adoptivă a acestuia a murit de cancer și și-a dat ultima suflare chiar în brațele sale. Tatăl său s-a stins mai târziu, în 2015, iar principalul sfat pe care acesta i l-a transmis a fost să nu pună la suflet micile neplăceri, scriu cei de la Daily Mail.

Cum a ajuns Ray Liotta actor

ray liotta 

Cariera lui Ray Liotta a fost una înfloritoare, iar începutul în actorie este legat de o fată pe care o plăcea. Era mai mult interesat de sport, dar profesoara lui de actorie l-a rugat să joace într-o piesă de teatru la școală. "Nu am vrut niciodată să devin actor. Jucam baschet, baseball, fotbal american, orice se potrivea sezonului. Dar îmi amintesc că profesoara mea de teatru m-a întrebat dacă vreau să joc într-o piesă și cum nu făceam nimic atunci, am zis că vreau", povestea el acum ceva ani. Nici acest episod nu l-a convins că are talent și că vrea să urmeze profesia. O fată pe care a întâlnit-o la admiterea la facultate a fost cea care l-a determinat să-și schimbe gândurile și să se înscrie la Facultatea de Teatru, doar prin simplul fapt că era drăguță și voia să urmeze aceleași cursuri.

După ce a absolvit Universitatea din Miami, Liotta s-a mutat în New York. S-a angajat ca barman, dar în șase luni și-a făcut rost de un agent, care i-a adus și primele roluri. A jucat în serialul "Another World", între 1978 și 1981, pentru ca doi ani mai târziu să-și facă debutul și pe marele ecran, în "The Lonely Lad".

Marea lovitură a dat-o în 1990, când a pus mâna pe rolul mafiotului Henry, în filmul regizat de Martin Scorsese, "Goodfellas". În timpul filmărilor și-a pierdut mama adoptivă din cauza cancerului.

Deși a interpretat personaje violente, în viața reală, Ray a spus că s-a bătut o singură dată, în școala generală, și că portretizarea unui asemenea comportament nu i-a fost deloc ușor.

Ray Liotta era logodit, fusese căsătorit și avea o fată

În 1997, Ray Liotta a cunoscut-o pe Michelle Grace, cea care i-a devenit soție doi ani mai târziu și de care a divorțat în 2004. Cei doi au împreună o fiică pe nume Karsen, azi în vârstă de 23 de ani, care este actriță și model.

Ray Liotta era îndrăgostit de o femeie de 46 de ani, care are patru copii

Ray Liotta și logodnica lui, Jacy Nittolo

Dragostea adevărată a întâlnit-o târziu în viață, alături de logodnica lui, Jacy Nittolo, o hairstylistă de 46 de ani, care are patru copii, pe care a cunoscut-o în timpul pandemiei, grație fiicei lui. A cerut-o în căsătorie în decembrie 2020. Cu Jacy era și în Republica Dominicană, acolo unde și-a dat ultima suflare.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ray și partenera lui au fost pozați de paparazzi în ipostaze de îndrăgostiți, îmbrățișați și ținându-se de mână, la o plimbare prin Los Angeles.

Sursa - catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57347130775452