Decembrie 11, 2017
Rame Prim- Arta decorului
Tablourile par mai originale, când sunt îmbrăcate într-o ramă deosebită. Despre arta decorului interior, cum alegem o ramă potrivită pentru un tablou, o fotografie, o oglindă sau pur și simplu un element decorativ, ne va povesti Iurie Burlac, pictor și directorul ”Rame Prim”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aranjarea corectă a tablourilor, fotografiilor, icoanelor, lucrărilor de broderie sau oglinzilor, este o adevărată artă.

Valoarea lucrării se pierde dacă este aleasă o ramă nepotrivită.

Din acest motiv, magazinul de artă ”Rame Prim” oferă nu doar marfă variată, dar și o consultanță personalizată a pictorului, în dependență de necesitățile clientului.

Există o gamă variată de culori, facturi, materiale și stiluri care ne ajută la crearea ramei perfecte. În atelierul ”Rame Prim”, eu și colegii mei avem o atitudine creativă, din perspectiva pictorului, la crearea ramelor aplicăm mult gust estetic și talent.

 

 

Scopul nostru fundamental este să creăm o ramă deosebită, conform așteptărilor clientului”, ne mărturisește Iurie Burlac.

Amplasarea atelierului este una favorabilă, chiar în centrul orașului, unde beneficiați de o varietate de baghete și personalizarea acestora, pentru rama care o comandați. Asta face diferența dintre ”Rame Prim„ și alte magazine.

În salonul ”Rame Prim” găsiți atât rama perfectă, cât și tabloul ideal pentru interiorul dvstr., creat de pictori autohtoni.

 

Date de contact:

Chișinău, str. Ștefan Cel Mare, 130/str. Mihai Eminescu

GSM: 068-12-19-85, 069-62-46-96

e-mail: artrameprim@gmail.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72430777549744