Octombrie 04, 2022
Radu Sîrbu, de la O-Zone, și soția lui Ana au trecut prin momente dificile. „A fost..."
Radu Sîrbu, de la O-Zone, și soția lui Ana au aniversat 21 de ani de căsnicie și au împreună trei copii, două fete și un băiat. În ciuda faptului că au o relație de 24 de ani, puțină lume știe că s-au confruntat de-a lungul timpului cu momente dificile. Și cu toate că sunt căsătoriți de atâția ani, încă nu au reușit să facă nunta, ultima dată fiind nevoiți să o amâne din cauza pandemiei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fostul component al trupei O-Zone, Radu Sîrbu, și soția lui au bifat 21 de ani de căsnicie în septembrie 2022. Familia lor a fost binecuvântată cu trei copii, două fiice și un fiu, Anastasia Dalia, Eva Maria și David Nicholas. Recent, cuplul a vorbit despre cele mai grele provocări pe care le-au întâmpinat în cei 24 de ani de relație.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Prin ce momente dificile au trecut Radu Sîrbu, de la O-Zone, și soția lui Ana

Formează un cuplu de 24 de ani, iar anumite momente din relație au reprezentat adevărate teste de rezistență. Evident, înainte de apariția copiilor în familia lor, o perioadă cu adevărat dificilă a reprezentat-o cea în care Radu făcea parte din trupa O-Zone. Acesta pleca în turnee care păreau să nu se mai termine, dar mai interveneu și unele crize de gelozie ale Anei. Ba chiar la un moment dat, cei doi și-au pus problema dacă nu cumva ar fi mai bine să se despartă. Cu toate acestea, au reușit să treacă cu bine peste toate greutățile.

O altă situație de criză în viața lor a apărut la cea de-a treia sarcină a Anei, când a descoperit că suferă de o afecțiune care îi poate pune în pericol copilul nenăscut.

„Un alt moment foarte dificil care ne-a testat ca și cuplu cred că a fost cea de-a treia sarcină. Atunci am fost testată pozitiv pentru Listerioză, care poate duce la moarte fetală intrauterină și apariția defectelor congenitale la copil… A fost un adevărat test de rezistență pentru noi ca și cuplu”, a spus Ana Sîrbu, soția lui Radu.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

Ea mai recunoaște că a trecut printr-o perioadă de coșmar, deoarece era testată săptămânal și a luat doze uriașe de antibiotice. În plus, și sarcina în sine îi punea viața în pericol.

Radu Sîrbu și Ana încă nu au făcut nunta

Ambii recunosc că de multe ori relația lor a fost pe muchie de cuțit, însă au căutat ajutor de specialitate și au mers la consiliere pentru cupluri. Mai mult, Radu și Ana au o relație de 24 de ani, sunt căsătoriți civil de 21 de ani, însă nu au reușit să facă cununia religioasă. Ba chiar, în urmă cu doi ani și-au dorit să facă nunta, însă au fost nevoiți să o amâne din cauza pandemiei.

„Singurele poze pe care le avem în calitate de mire și mireasă au fost făcute pentru reviste, pentru că noi în ziua în care ne-am căsătorit am avut martori un cuplu de prieteni și nu aveam bani nici de inele, motiv pentru care nici nu le-am avut”, a povestit Ana.

Referitor la nuntă, o vor face în cele din urmă însă nu va fi o petrecere clasică cu sute de invitați.

„Noi vedem nunta noastră o petrecere undeva pe malul unui lac sau poate pe o plajă cu câțiva prieteni, oameni apropiați și copiii noștri alături”, a spus Radu Sîrbu, de la O-Zone.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

Sursa - bzi.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1072783470154