August 13, 2020
Psihologul Sanda Diviricean oferă sfaturi gratuite. Fiecare dintre noi au nevoie de ele
Mulți au tendința să-și controleze emoțiile, fie pentru a nu-și exterioriza vulnerabilitatea față de ceva, fie pentru a se da mai puternici. Puțini sunt cei care reușesc. Psihologul Sanda Diviricean susține că nu orice stare trebuie controlată și sugerează că ar trebui să ne schimbăm unghiul de abordare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Ea spune că emoțiile nu pot fi controlate atât timp cât nu le cunoaștem, fără a le analiza sau dacă nu le identificăm. ”Încercați să vă faceți o obișnuință din a vă întreba după fiecare reacție la o situație sau alta “Ce simt acum?”. Poate fi tristețe, bucurie, iritare, frustrare, entuziasm, apatie, empatie.” a scris Sanda într-o postare făcută pe o rețea socială.

Potrivit ei, abia după ce am recunoscut cu voce tare emoția, pe care o trăim, putem lua o atitudine. Dacă e vorba de ceva deranjant, din momentul în care ați realizat că poate avea un impact negativ asupra personalității, ea își va pierde puterea asupra voastră. Cât despre emoțiile pozitive, acestea vor fi trăite mai intens și mai conștient. 

Sanda Diviricean adesea împărtășește sfaturi urmăritorilor săi de pe Instagram. Promovarea informațiilor psihologice i-a determinat pe aproape 14 mii de persoane să se aboneze la canalul său. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68505525588989