Noiembrie 10, 2016
Proiectul «Miss Aquarelle» a dat startul primelor repetiții pentru marea finală din 17 noiembrie
După o lună de înscrieri și voturi intensive pe site-ul aquarelle.md au fost selectate cele mai frumoase și talentate tinere care își doresc să apară pe coperta Primei Reviste pentru Femei din Moldova- AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urma celor trei casting-uri pentru marea finală, echipa redacției Aquarelle a avut o sarcină extrem de grea - de a aleage doar 10 participante, entuziaste, pline de speranță, competitive și care vor să fie ,,Fata de pe coperta AQUARELLE''.

Ediția anului 2016 urmează «Visul American», iar finalistele vor demonstra în cadrul concursului cât de talentate sunt prin voce, dans, abilități actoricești și note de umor. Concursul de anul acesta ne promite multe surprize, completate de tinere frumoase și extrem de talentate.

În cadrul concursului ”Miss AQUARELLE” un vis va deveni realitate, câștigătoarea va apărea pe coperta revistei îndrăgite și va deveni cunoscută în întreaga țară.

Finala ,,Miss Aquarelle'' 2016 va avea loc joi, 17 noiembrie, în cadrul Karaoke Concert Hall Atrium, ziua în care vom afla numele celor 10 domnișoare care vor convinge juriul că sunt inteligente, frumoase și talentate. Toate participantele vor primi premii de la partenerii proiectului.

Partenerii proiectului ,,Miss Aquarelle'' 2016:

Efes Moldova

Cidru Goldleaf - farmec de mere

Bacio di Bolle - pentru momentele cu adevărat speciale din viața ta



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63432359695435