Martie 05, 2018
ProEstetic: Cum să-ți menții frumusețea naturală și individuală
Fiecare femeie de la natură este frumoasă și încrezută. Nina Iahimovici, medic dermatolog, fondatoarea clinicii de medicină estetică ProEstetic, ne va povesti despre feminitate, încredere în sine și profesionalismul medicului cosmetolog.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ați început cariera fiind medic pediatru, după care v-ați specializat în domeniul dermatologiei. De ce?

Medicina este o sferă foarte extinsă și interesantă. Orice specialitate din domeniul medicinei ține de sănătatea omului. Cosmetologia, la fel este o parte a medicinei. Hotărând să devin medic cosmetolog, am învățat în domeniul dermatologiei. Cred că unul din cele mai mari plusuri ale unui medic dermato-cosmetolog, este faptul că eu văd cum se schimbă viața pacienților mei, cum ei înfloresc, cum devin încrezuți în sine.

 

Ați deschis clinica de medicină estetică ProEstetic cu 15 ani în urmă. Acesta a fost visul vostru.

Înainte de a deschide propria clinică de medicină estetică, timp de doi ani am lucrat în calitate de medic dermatolog la o altă clinică. Acolo am înțeles ce e bine și ce nu, și cum trebuie să fie o clinică modernă de medicina estetică. Clinica ProEstetic am deschis-o împreună cu o bună cunoscută de-a mea. Noi am lucrat împreună, până în momentul când ea s-a mutat cu traiul în SUA. ProEstetic a devenit una din primele clinici de medicină estetică din Chișinău, și până în ziua de azi, rămâne a fi una din cele mai bune.


Ce servicii oferă clinica ProEstetic?

ProEstetic oferă cele mai eficiente proceduri pentru îngrijirea feței și a corpului, proceduri pentru corectarea figurii, și toate tehnicile de injectare. Doamnele și domnișoarele de toate vârstele au devenit clientele noastre. De la o vreme, tot mai des la noi vin și bărbați.
 

Nu demult v-ați întors de la Paris, unde ați participat la o conferință. Des vă duceți la astfel de evenimente? 

Undeva de două-trei ori pe an eu particip la asemenea forumuri, congres-uri, seminare. Cunoștințele în domeniul cosmetologiei e necesar să fie îmbunătățite. Este bine să fii la curent cu ultimele tendințe din întreaga lume, să analizezi ce fac colegii din același domeniu din alte colțurile lumii. Medicina și cosmetologia nu stau locului, tehnologiile se schimbă, iar noi trebuie să fim la curent cu tot ce se întâmplă. Eu mă strădui să fiu prezentă la astfel de conferințe, pentru că este benefic atât pentru mine, cât și pentru pacienții mei.
 

 

Putem spune că femeile din Moldova primesc servicii cosmetologice la nivelul calității europene?
Cu siguranță. Eu am fost la conferințele din Dubai, Geneva, Paris, Monaco, și am realizat că serviciile cosmetologice autohtone sunt la fel de bune ca și cele de peste hotare. Eu am multe cunoscute care sunt plecate din țară, dar întorcându-se, vin la noi la clinică, pentru că au încredere în serviciile de la noi din țară.

 

Citește în întregime articolul în numărul din luna Martie, al revistei AQUARELLE!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2227702140808