Noiembrie 29, 2022
Prințesa Diana, omorâtă pentru că urma să nască un copil de musulman?
Prințesa Diana și-a pierdut viața în anul 1997, într-un accident de mașină tragic. Avea doar 36 de ani pe atunci. Acum, iese la iveală o nouă ipoteză șocantă. Este posibil ca Diana să fi fost omorâtă pentru că urma să nască un copil de musulman?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințesa Diana, omorâtă pentru că urma să nască un copil de musulman?

Au trecut 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Aceasta a murit într-un tragic accident de mașină petrecut în Paris. Mașina în care se afla Prințesa Diana alături de iubitul ei, Doddy Alfayed, urmăriți de paparazzi, s-a izbit de un parapet. Impactul a fost atât de violent încât le-a curmat viața acestora, precum și a șoferului. Doar bodyguard-ul Dianei a supraviețuit.

 

Au existat de-a lungul anilor mai multe speculații cu privire la acest tragic accident. Acum ies însă la iveală noi ipoteze. Chiar tatăl lui Dodi, Mohamed Al Fayed, a dat publicității informații șocante. Conform acestuia, au fost folosiți sateliți pentru a asculta conversația pe care Diana și Dodi o aveau în mașină. S-a aflat astfel că Diana era însărcinată.

„Adevărul va ieși la iveală într-o zi. Dovezile vor arăta că urma să aibă un copil cu fiul meu. Cred că Diana a fost omorâtă pentru că aștepta un copil cu un musulman”, este declarația acestuia.

 

„Plănuiau să se căsătorească, iar Dodi îi cumpărase un inel de logodnă. Casetele vor dezvălui asta. Ele conțin, de asemenea, conversații extrem de sensibile. Discuții în care își spune părerea despre fostul ei socru, Prințul Philip. De asemenea, dă detalii despre aventura ei anterioară cu maiorul James Hewitt . Aceasta este singura modalitate de a dovedi că Diana așteapta copilul lui Dodi”, a mai povestit o sursă.

 

Despre ce casete este vorba? O serie de casete stocate într-un seif din Fort Meade, sub supravegherea NSA. Agenția Națională de Securitate are în grijă aceste casete document care vorbesc, se pare, despre relația Dianei cu Dodi Al Fayed.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84314918518066