Mai 10, 2019
Principalul trend al acestei veri – 10 ținute cu pantaloni scurți de ciclism

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pantaloni scurți de ciclism  au revenit pe podiumuri cu un an în urmă, dar tendința nu părea serioasă. Kim Kardashian și Emily Ratakovski au fost printre primele care i-au încercat, însă nu au prins deloc la public. Totuși, odată cu trecerea timpului, pantaloni scurți de ciclism  triumfător au izbucni în 2019. Celebritățile și influencerii i-au adaptat pentru orice ocazie. Pentru o ieșire formală, pantaloni scurți Lycra sunt combinați cu cămăși și jachete voluminoase, iar pentru o plimbare, sunt combinați cu hanorace, dacă mergeți la o petrecere, alege niște adidașii pe platformă și o jachetă bombardier, la sigur se v-or potrivi perfect. Și, desigur, accesoriile rezolvă foarte mult - șosete, curele, lanțuri și genți de talie, completează perfect ținutele în stilul anilor '90.

Acum puteți găsi pantaloni scurți de ciclism  în aproape toate brandurile: de la Off-White și Heron Preston la mult mai clasicul Chanel și Fendi. De asemenea, și brandurile ca Zara și Mango, s-au adaptat la această tendință.

În ciuda faptului că pantalonii scurți de ciclism  sunt una dintre principalele tendințe de primăvară - vară, alegerea lor ar trebui abordată cât mai responsabil posibil. Pantalonii moi din material textil pot străluci și sublinia inegalitatea pielii, deci este mai bine să alegeți opțiunile groase de lycra. Dacă alegeți pantaloni cu o imprimare, aceștia pot ascunde complet defecte de figură.

Ca să nu aveți întrebări cu privire la cum să purtați acești pantaloni scurți, am colectat 10 outfit-uri. Inspirați-vă și experimentați!

















Text: Liliana Crăciun

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7167375087738