Septembrie 15, 2020
Prinţul Harry a împlinit 36 de ani. Anul acesta sărbătoarea e altel
Prințul Harry împlinește astăzi 36 de ani. Anul acesta este marcat de mai multe premiere pentru el. Nu mai este membru senior al Casei Regale britanice, este stabilit departe de familia sa regală, are o casă nouă şi un alt mod de viaţă. Această aniversare are şi o semnificaţie tragică pentru Harry. La 36 de a murit şi mama lui, Prinţesa Diana, supranumită Prinţesa inimilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul Harry și Meghan Markle au început „călătoria vieții lor” în luna martie, când au decis să se despartă de Familia Regală britanică. Mai întâi a fost mutarea în Canada, unde sperau că își vor găsi liniștea mult visată, dar au fost repede goniți de acolo de interesul sporit al paparazzilor.

S-au mutat apoi în Los Angeles, oraș înțesat de vedete, unde au sperat să-și piardă urma, dar au fost repede reperați și haituiți de fotografi, totul culminând cu momentul în care fiul lor, Archie, a fost filmat în casă cu drona. Drept urmare, Ducii de Sussex au părăsit vila magnatului Sergey Grishin, unde fuseseră găzduiți și și-au cumpărat o casă în Santa Barbara, unde au mărturisit că speră să-și găsească liniștea.

Între timp însă, Prințul Harry și Meghan și-au văzut de viețile lor. Au continuat să țină discursuri, au făcut voluntariat în pandemie și s-au implicat în cauze sociale. Nu în ultimul rând, cei doi soți au semnat un contract foarte avantajos cu Netflix, iar ocazional sunt plătiți cu 1 milion de dolari pentru fiecare discurs online.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1776468753815