Iunie 10, 2020
Primul concert DRIVE-IN în Moldova
Amatorii de muzică de calitate sunt invitați la primul concert drive-in din Republica Moldova. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 4 iulie, la ora 20:00, cu participarea celor mai cunoscuți artiști autohtoni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

  

Concertul va avea loc pe Aerodromul de la Vadul lui Vodă. Ionel Istrati, Vali Boghean & Band, Constantin Moscovici și Alex Calancea & Lupii vor aduce moldovenilor primul concert live din era COVID-19, într-o perioadă cu reguli marcate de distanțarea socială.

                                           

“Moldova Mea“ va fi un concert grandios, anunță organizatorii! Muzica va fi sută  la sută live iar în loc de aplauze, cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri. Prin amplasarea special gândită a scenei și a ecranelor LED, toți participanții la eveniment vor avea vizibilitate maximă pentru a trăi senzații asemănătoare concertelor obișnuite. Prețul biletului de intrare pentru o persoană este de 200 de lei, iar în fiecare mașină pot fi maximum 4 persoane.

                   

Organizatorii au stabilit și un set de reguli pentru participanți:
- Accesul se face începând cu ora 17:00
- La intrarea în teritoriul concertului toți participanții vor primi măști de protecție și mănuși de unică folosință.
- În fiecare mașină sunt permise maxim 4 persoane.
- Fiecare spectator va primi pe e-mail informații legate de regulile de acces cu câteva zile înainte de concert și detaliile despre cum pot comanda băuturi alcoolice și nealcoolice disponibile la eveniment. Frecvența radio pe care va fi divuzată linia sonoră a concertului va fi transmisă participanților în momentul accesului.
- Concertul este live, pe scenă, și se va auzi pe sistemul audio din mașina personală a fiecărui spectator.
- Accesul cu camioane, dube, utilaje, autoutilitare sau alte vehicule este interzis.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72392868995667