August 31, 2022
Prima finalista din istoria Miss Anglia care a concurat FĂRĂ machiaj: “Vreau să promovez frumusețea
Melisa Raouf s-a calificat în finala Miss Anglia cu un look natural, cu care i-a cucerit pe jurații din semifinală. Tânăra în vârstă de 20 de ani a defilat pe scenă fără să apeleze la machiaj, din dorința de a inspira și alte tinere să facă același lucru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Practic, Melisa este prima femeie din istoria de 94 de ani a concursului Miss Anglia care participă fără machiaj. 

Tânăra a mărturisit că a fost uimită când a aflat că a obținut un loc în finală. “Înseamnă mult pentru mine, pentru că văd o mulțime de fete, de vârste diferite, care apelează la machiaj pentru că se simt presate să facă asta”, spune Melisa.

“Și eu am început să mă machiez de la o vârstă fragedă, dar nu mă simțeam confortabil. Aveam senzația că nu sunt suficient de frumoasă”, a mai spus tânăra, care e studentă la King’s College din Londra.

“Vreau să promovez frumusețea interioară”, spune Melisa, care are de gând ca și la marea finală să apară tot fără machiaj.

„Dacă cineva este fericit în propria piele, nu ar trebui să se simtă obligat să folosească machiaj. Defectele noastre ne fac ceea ce suntem și asta face că fiecare individ să fie unic. Cred că oamenii ar trebui să-și iubească și să-și îmbrățișeze defectele, deoarece știm că adevărata frumusețe se află în simplitate. Recent am acceptat că sunt frumoasă în propria mea piele și de aceea am decis să concurez fără machiaj”, spune Melisa.

Sursa - perfecte.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77523612976074