Ianuarie 20, 2023
Pretenții regale. Kim Kardashian a cumpărat unul dintre colierele Prințesei Diana
Exista nu de mult o vorbă plină de esență: Într-o lume plină de Kim Kardashian, fii o Prințesă Diana.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ei bine, inclusiv Kim Kardashian vrea asta. De când a devenit o antreprenoare de succes, cu prezență anuală în Topul Forbes, vedeta este mult mai cizelată, cu pretenții fine. Dacă anul trecut pofta inimii a fost să îmbrace rochia lui Marilyn Monroe, acum și-a mai satisfăcut o extravaganță.

Kim Kardashian în roz 

Kim Kardashian în roz 

Kim Kardashian a cumpărat un colier statement, care a aparținut Prințesei Diana. Starul a scos din buzunar 200.000 de dolari pentru emblematica bijuterie, o cruce imensă de ametist, cu diamante. Colierul a fost scos la licitație de către Casa Sotheby și s-a vândut miercuri cu 197.453 dolari, în cadrul acțiunii de produse regale la reducere.

Crucea de ametist a lui Lady Diana, Profimedia jpg 

Potrivit Casei Sotheby, patru persoane și-au dorit bijuteria și au luptat în licitație, în ultimele 5 minute. Se pare că marele câștigător este doamna Kim Kardashian, care practic a dublat prețul estimativ al bijuteriei, înainte de licitație.

”Suntem încântați că acest colier a fost achiziționat de o altă celebritate.”, a spus Kristian Spofforth, directorul departamentului de bijuterii din cadrul Sotheby’s Londra, într-un comunicat.

Informația a apărut prima dată pe TMZ.

Prințesa Diana a purtat emblematica cruce de ametist în 1987, la o gală caritabilă de la Londra.

Atunci soția actualului Rege Charles a avut o apariție impresionantă, într-o rochie din catifea violet, cu foarte mult volum, părând o crăiasă a evenimentului.

Faptul că a purtat acest colier foarte mare, cu o cruce impresionantă, a fost o mișcare îndrăzneață a diafanei Prințese Diana.

Lady Diana în tinerețe 

Lady Diana în tinerețe 

Potrivit experților Sotheby’s, crucea are diamante de 5.25 carate și o dimensiune de 136x95mm.

Bijuteria a fost creată de Garrard, același bijutier care a creat în 1920 și faimosul inel de logodnă cu safir al Prințesei Diana, inel purtat în prezent de următoarea Prințesă de Wales, soția fiului său cel mare, Kate Middleton.

Safirul remarcabil de 12 carate este înconjurat de 14 diamante, iar inelul a primit acceptul lui Charles ca să facă parte din modelele din care avea să-și aleagă inelul preferat Diana, întrucât i s-a părut că semăna cu broșa Reginei Victoria. Lady Di a purtat inelul până în ziua în care s-a despărțit de Charles. Poți citi AICI povestea super inelului Prințeselor de Wales.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75019979476929