Decembrie 12, 2019
Președintele RM Igor Dodon la cel mai spectaculos eveniment al anului - Femeia Anului

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aseară, 11 decembrie 2019, la Chișinău a avut loc cel mai grandios eveniment al anului, Ceremonia de Decernare a Premiilor marca AQUARELLE Femeia Anului 2019. 
Suntem mândri că la evenimentul organizat de echipa AQUARELLE ne-au onorat cu prezența sa Președintele Republicii Moldova Igor Dodon, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării Corneliu Popovici, Viceprimarul al Municipiul Chișinău Ilie Ceban.

 

Premiul Special pentru contribuția la dezvoltarea relațiilor moldo-italiene, pentru promovarea femeilor în afaceri și cultură, a fost decernat Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Italiene în Republica Moldova, Doamnei Valeria Biagiotti.
Cel mai important trofeu - Femeia Anului 2019 - l-a obținut prima femeie care a ajuns în funcția de bașcan al autonomiei găgăuze. O femeie puternica si implinita, un politician de succes - Irina Vlah. 

 

 

La eveniment au participat cele mai de succes femei de la noi din țară, cărora li s-au oferit premii și trofee speciale.

Partenerii proiectului: Prime Capital Digital Office, Global Store, Lion's Jewellery, Ocean Fish Moldova, AMC American Medical Center, EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY.

Decorul evenimentului:

Event Republic, Demark atelier, Global Store, CadouriOnline, Eva Balloons & decor, Rosa Salon Floristic.

Le mulțumim din suflet pentru ținutele pe care le-au oferit întregii echipe AQUARELLE brandurilor: Nicole Storm, Atelier "Elena Ribina", Atelier "Elena Ribina", Elegant.Dresses, Rochii de Seara.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75221109390259