Octombrie 09, 2018
Cum a fost la cea de-a III-a ediție Privé Fashion Events: 14 colecții prezentate în decor de poveste
Pe 4 octombrie, în noua locație de evenimente Tesalia, a avut loc cel mai așteptat eveniment de modă din Republica Moldova. A III-a ediție Privé Fashion Events a trecut cu mult fast, adunând mai bine de 400 de invitați.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

14 designeri din Moldova și-au expus cele mai noi colecții în lumina reflectoarelor: Top Coat by Olga Tovstenco, Viggo, O&C Bralettes, Berrezzo, Malliny, 105 Store (March Again, Osez le Style, Dillerry), Irina Kroitor, Andaleya, Șotropa, Fortuna Sisters, Ana Popova Loungewear, Ariadna, Nicole Storm, Sofi&Co.

Spectatorii s-au delectat cu muzica buna, interpretată de “Moldovan National Youth Orchestra”, dar și de reprezentația teatrală, expusă cu măiestrie de către actorii teatrului “Geneza Art”.

Și de această dată, Privé Fashion Events a impresionat publicul cu decorul deosebit de sofisticat, ambianța elegantă și nivelul înalt de organizare a evenimentului. Cele mai profesioniste modele au prezentat colecțiile somptuoase, creând o imagine scenică desprinsă din poveste.

Privé Fashion Events, unicul show premium din Republica Moldova, are drept scop promovarea brandurilor locale și sporirea nivelului evenimentelor de modă din țară.

Evenimentele Privé Fashion Events adună cele mai importante personalități din domeniul fashion, media influenceri și bloggeri din Moldova.

 

Malliny
 

 

Nicole Storm

 

 

Ana Popova

 

Ariadna

 

 

 

Irina Kroitor

 

Sofi&Co

 

Fortuna Sisters

 

Andaleya

 

 

105 store

 

ToCoat by Olga Tovstenco

 

 

Șotropa collection

 

O&C bralletes

 

Viggo

 

Berrezzo

 

Partener media:

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68787956237793