Ianuarie 24, 2020
(POZE) Vezi cât de mare a devenit fiul actriței Uma Thurman!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Uma Thurman - una din cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, care de-a lungul timpului a reușit să cucerească inimile tuturor cinefililor, nu prea își ducea fiul cel mare pe la evenimente mondene. Acesta era ferit de ochii lumii și de reflectoare, din cauza că actrița considera că acesta ar fi trebuit să aibă o viață liniștită.

Dar uite că acum, de când a devenit băiat mare, Levon vrea și el să participe alături de mama sa la evenimentele mondene. Levon are deja 18 ani, este băiat mare și se vrea înconjurat de oameni cu renume internațional. 

Actriţa de 49 de ani din "Kill Bill" a apărut alături de Levon la show-ul haute couture Dior Spring 2020, de la Paris Fashion Week, care se desfășoară în prezent. 

 

 

 

 

Amintim că, Uma Thurman are trei copii, din mariaje diferite. Din relaţia cu tatăl lui Levon, Ethan Hawk, actrița mai are o fiică în vârstă de 14 ani. De asemenea, vedeta de cinema mai are un copil dintr-un alt mariaj, fetița pe numele Luna, care are doar șapte anișori. Tatăl acesteia este Arpad Busson. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80419874191284