August 03, 2018
(POZE) Julia Roberts la petrecerea dedicată regizorului filmului Pretty Woman!
Actrița de la Hollywood, Julia Roberts a participat la o petrecere dedicată regizorului filmului Pretty Woman.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În primăvara acestui an a avut loc premiera "Pretty Woman: The Musical", bazat pe istoria de dragoste din filmul "Pretty Woman". Vedeta a fost invitată la o petrecere care a fost organizată în numele regizorului filmului, Garry Marshall, care a decedat în anul 2018. În cinstea lui, a fost arătat  "Pretty Woman: The Musical", premiera căruia a avut loc în primăvara anului acesta. Julia a stat întreaga seară cu soția decedatului, au discutat, s-au pozat. 

 

 

Pentru această petrecere, actrița a ales o jachetă neagră, un tricou portocaliu cu imprimeu și pantaloni din piele neagră. Ținuta i-a pus în evidență corpul perfect. Robert a purtat o pereche de încălțări minunate cu sandalete de tip clasic.

 

 

Amintim că, filmul "Pretty Woman" are la bază istoria unui mare om de afaceri și a unei prostituate. Partenerul Juliei Roberts a fost Richard Gere, iar rolul lui Vivien și-a adus faima la nivel mondial și a făcut-o una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood. Apropo, la 11 ani după aceea, a primit statueta prețuită "Oscar" pentru filmul "Erin Brokovich".

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6662392616272