Octombrie 29, 2019
(POZE) Julia Roberts a împlinit 52 de ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Julia Roberts sărbătorește momente cu adevărat speciale luni, 28 octombrie, având în vedere că îndrăgita actriță a împlinit 52 de ani! Atunci când se uită în oglindă probabil nici ei nu îi vine să creadă, însă nici măcar vedetele de la Hollywood nu pot contrazice buletinul.

 

 

De-a lungul anilor, actrița care este adesea asociată cu rolul său din „Pretty Woman“, a ajuns la inimile publicului cu zâmbetul ei larg și farmecul ce nu poate trece neobservat nici măcar pe micile ecrane. Julia s-a bucurat de interpretarea mai multor roluri memorabile în cariera sa reușită, printre care și cel din filmul „Erin Brockovich”, care i-a adus premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, în 2001. 

 

 

Julia Roberts a declarat recent că nu vrea să-şi supună copiii la presiunile lumii moderne. „Am trei copii adolescenţi, aşa că am mare grijă când deschid televizorul. Încerc să-i ţin departe de reţelele sociale, fiindcă nu înţeleg ce nevoie ar avea de acestea deocamdată”, spunea actrița la momentul respectiv. 

 

 

De ce? Julia explică și se mândrește că este o „mămică strictă”. Actrița a explicat că le-a interzis acestora să își petreacă ore în șir în fața televizorului, spre exemplu, având un timp limitat în acest sens la micul ecran. 

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64418649673462