Februarie 07, 2020
(POZE) Interpreta Antonia s-a operat la sâni. Află care a fost motivul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar de la începutul anului curent. interpreta Antonia a trecut suferit o operație chirurgicală. Fanii artistei erau la curent că aceasta a fost operată, astfel încât, interpreta și-a anulat toate concertele. Aceștia își făceau griji, ăi scriau mii de comentarii și mesaje, pentru că nu știau ce se întâmplă cu îndrăgita interpreta. După un timp de tăcere, Antonia a venit cu un răspuns neașteptat pentru fanii săi. Prin intermediul rețelelor de socializare, vedeta din România le-a răspuns fanilor. 

 

 

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!" - a spus interpreta. 

 

 

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”, - a continuat Antonia.  

 

 

 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.8411183357239