Decembrie 19, 2019
(POZE) Cleopatra Stratan schimbată radical. Îți place noul look al artistei?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta autohtonă care a câștigat în categoria "Descoperirea anului" în cadrul proiectului "Femeia Anului" 2019 marca AQUARELLE, nu mai arată așa cum ne-am deprins noi să o vedem. Odată cu finisarea anului 2019, vedeta a hotărât să opteze pentru o schimbare a coafurii sale.

Cleopatra Stratan a apărut în cea mai recentă poză pe care a postat-o pe rețelele de socializare cu o frezură nouă și cu părul vopsit într-o nuanță mai deschisă.

De asemenea, cântăreața avea în această poză un machiaj strident. Întregul look este schimbat, Cleo arată ca o adevărată bad girl. 

 

 

Amintim că, interpreta Cleopatra Stratan s-a născut pe 6 octombrie 2002, la Chișinău. În prezent studiază la Colegiul Național Spiru Haret din București. Este fiica celebrului interpret autohton Pavel Stratan. 

Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. Aceasta deține 6 recorduri mondiale. A revenit pe scena muzicală în anul 2017 după câțiva ani de pauză. Se bucură de un succes colosal din clipele când a revenit pe scenă.

 

Text: Victoria Chirilov

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0727164745331