Octombrie 24, 2018
(POZE) Au trecut opt ani de când prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton!
Acum opt ani, Prințul William și Kate Middleton s-au logodit. Deși, logodna oficială a avut loc cu câteva săptămâni mai târziu, și anume pe 16 noiembrie, exact în perioada dată, prințul William a cerut-o pe Kate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cine s-ar fi așteptat că au trecut deja opt ani de când Kate Middleton a fost cerută în căsătorie de prințul William. Cererea de căsătorie a fost făcută când cei doi erau într-o călătorie în Kenya, în fața Muntelui Kenya. Prințul William a plănuit din timp momentul romantic și a luat inelul de logodnă cu safir și diamant al mamei sale în rucsac cu câteva săptămâni înainte, dar nu găsea momentul potrivit. Fiul regretatei prințese Diana, adoră tot ce este legat de Africa și a simțit că acea călătorie era ocazia perfectă pentru a o cere de soție pe cea pe care o iubea.

 

 

Kate a spus că acest moment a fost neașteptat, deși ei mai vorbiseră și-n trecut despre familia pe care și-ar dori să o întemeieze împreună. Totuși, când prințul William i-a oferit inelul, Kate a început să plângă de fericire.

 


Amintim că, actualii duci de Cambridge, s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011. În prezent, cei doi formează o familie frumoasă și adorabilă, au trei copilași minunați împreună - prințul George, prințesa Charlotte, și prințul Louis, născut pe 23 aprilie 2018. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46801137924194