Ianuarie 05, 2021
Poți arăta extraordinar fără mahiaj. 8 reguli de aur pentru a străluci
Nu întotdeauna machiajul ne face mai frumoase. Dacă ai tenul bine îngrijit, atunci fii sigură că strălucești mai mult decât atunci când îți aplici fardurile. Ca să prinzi curaj și să ieși din casă fără strop de machiaj trebuie să știi de cele opt reguli de aur.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Bea apă
Este cu siguranță cea mai importantă regulă dacă vrei să ai o piele frumoasă indiferent de sezon. Apa poate fi mai bună decât orice alt produs de make-up în care ai vrea să investești. În plus, aceasta te ajută să ai un organism sănătos și o piele hidratată.

2. Folosește cremă hidratantă
Iubește-ți crema. Cu cât îți păstrezi pielea mai hidratată și catifelată, cu atât poți preveni apariția ridurilor și a pielii uscate. Asigură-te că folosești o cremă pe față și pe zona gâtului, precum și pe mâini și pe picioare, deoarecere acestea sunt zonele în care apar primele semne ale îmbătrânirii.

3. Folosește un gel de curățare
Este indicat să folosești un gel de curățare zilnic pentru a curăța praful și machiajul rămas după demachiere. Spală-ți fața zilnic, de preferat dimineața și seara. În felul acesta îți vei deschide porii, iar pielea ta se va simți proaspătă. Ai grijă însă nu să folosești un gel prea agresiv. Alege o formulă ușoară, fără exfolianți pentru curățarea zilnică.

4. Folosește o loțiune tonică
Folosirea unei loțiuni tonice ar trebui să fie o parte esențială a regimului zilnic de îngrijire. În timp ce cele mai multe dintre noi păstrează o rutină de curățare și hidratare a pielii, uităm adesea de aplicarea acestei loțiuni, care va ajuta la curățarea în profunzime, eliminând orice urmă de ulei sau grăsimi.

5. Spală-ți părul
Folosește un șampon la două sau trei zile și părul tău va arată proaspăt și curat. Părul gras te va face să arăți neîngrijit, în timp ce părul curat îți va schimba complet înfățișarea.

6. Aplică cremă de protecție solară
Deși probabil cunoști beneficiile folosirii unei creme cu factor de protecție, adesea uiți de ea, mai ales dacă te grăbești și afară nu pare prea însorit. Acest lucru este un dezastru pentru frumusețea ta, deoarece razele solare îți vor afecta pielea. Dacă vrei să îți menții înfățișarea frumoasă și sănătoasă, folosește zilnic cremă de protecție solară.

7. Bea apă fierbinte cu lămâie
Dimineața încearcă să înlocuiești ceaiul sau cafeaua cu o o cană de apă caldă cu o felie de lămâie. În felul acesta vei elimina toxinele din corp și vei reduce șansele de a dezvolta vreo sensibilitate a pielii. Îți vei menține organismul hidratat și vei adăuga un plus de strălucire pielii.

8. Exfoliază
Dacă îți exfoliezi regulat pielea, vei îndepărta pielea moartă și vei scoate la suprafață noi celule sănătoase.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99547648429871