Ianuarie 08, 2020
Pink și Carey Hart au împlinit 14 ani de căsătorie, iar mesajele lor sunt emoționante
Pink și Carey Hart s-au căsătorit în urmă cu 14 ani, iar mesajele pe care ei le-au publicat pe Instagram sunt cu adevărat emoționante.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pink și Carey Hart au împlinit marți 14 ani de căsătorie și pentru a marca acest moment special, ei au publicat mai multe imagini însoțite de mesaje emoționante.

„14 ani în care am fost căsătorit cu această femeie incredibilă. Sunt atât de mândru de relația pe care am construit-o împreună. Amândoi venim din familii dezorganizate, însă am decis să lucrăm la relația noastră. Și uită-te acum la noi! Eram doi oameni care nu se putea adapta în societate atunci când ne-am cunoscut, iar acum ne-am maturizat împreună și avem o familie minunată. Îți mulțumesc că ești prietena mea cea mai bună (știu că nu îți place asta) și o mamă incredibilă pentru copiii noștri. Te iubesc atât de mult”, a scris Carey Hart, publicând mai multe imagini alături de Pink și cei doi copii, Willow Sage și Jameson Moon.

Pink a publicat la rândul ei un mesaj special alături de 10 imagini prin care sărbătorește această aniversare.

„Atât de mulți ani, atât de multe coafuri… Am fost în asta de mult timp. Nu este perfect, însă sunt recunoscătoare că este a noastră. Iubesc familia pe care o avem. Îți mulțumesc că ai pășit în fața mea, lângă mine și chiar în spatele meu în anumite momente. Ești un bărbat adevărat, Carey Hart”, a scris Pink.

Artista în vârstă de 40 de ani a publicat și o imagine cu un aranjament floral pe care l-a primit din partea lui Hart. Aceasta a găsit și un bilet scris de mână cu mesajul: „Te iubesc baby! Sunt atât de norocos că te am!”

Pink a dezvăluit în noiembrie 2019 că ea și soțul ei nu-și amintesc dacă s-au căsătorit pe 6 sau pe 7 ianuarie, însă ei au decis să nu se mai certe asupra acestui subiect. A recunoscut că în trecut era o problemă destul de mare, dar acum pur și simplu nu își mai fac griji pentru o simplă dată.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от P!NK (@pink)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Carey Hart (@hartluck)

 

elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0182821750641