August 07, 2018
Pink a fost spitalizată de urgență. Află ce i s-a întâmplat artistei!
Interpreta Pink a plecat în Sydney, unde a avut un concert. La finele concertului, Pink a fost nevoită să plece de pe scenă din cauza durerilor acute care au învăluit-o.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când aflăm vești proaste despre artiștii îndrăgiți, simțim fiori. Interpreta Pink a fost spitalizatp luni seara, în timp ce susținea un concert în Sydney. Vedeta a avut un virus gastric care i-a dat peste cap toate planurile. Nu a putut să facă față durerilor și vomei, și din acest motiv s-a retras de pe scenă. Artista a fost spitalizată de urgență într-o clinică privată din Sydney, unde specialiștii s-au îngrijit de sănătatea cântăreței. Interpreta a fost de două ori internată în timpul turneului mondial. Cel de-al treilea concert a fost anulat. Conform informației oferită de purtătorii de cuvânt a-i interpretei, starea artistei este îngrijorătoare.

 

 

Amintim că interpreta Pink are 38 de ani, este căsătorită cu Carey Hart din anul 2006. Cuplul are doi copii, o fetiță și un băiețel. A început activitatea în industria muzicii în anul 1995.  

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73874711990356