Februarie 09, 2023
Paulina Porizkova, naturală pe coperta revistei Vogue, la 57 de ani. Frumusețea nu are vârstă
Paulina Porizkova, supermodelul în vârstă de 57 de ani, pare să nu îmbătrânească. Aceasta a pozat pe coperta revistei Vogue Scandinavia, iar imaginea inedită i-a cucerit pe oameni din toate colțurile lumii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În imaginea respectivă, Paulina Porizkova apare stând întinsă pe un fotoliu cu imprimeu floral, iar în ceea ce privește ținuta aleasă, aceasta apare îmbrăcată cu niște bikini cu talie înaltă, peste care a pus un neglijeu roz, transparent, cu un decolteu adânc.

Paulina Porizkova Vogue Scandinavia 2023 Cover Unretouched 

De asemenea, mănușile lungi, transparente și un ceas au fost accesoriile care i-au completat ținuta ce-i pune în valoare corpul.

Modelul Paulina Porizkova este vedetă pe coperțile revistei noastre, ediția februarie-martie, arătând că frumusețea adevărată nu are vârstă”, a scris Vogue Scandinavia.

”Vorbind despre experiența îmbătrânirii în industria modei, despre depășirea durerii chinuitoare și despre felul în care se descurcă cu întâlnirile la această vârstă, Paulina constată că este doar mai intelingentă, mai răbdătoare și mai introspectivă”, se mai arată în postarea respectivă.

Paulina Porizkova Vogue Scandinavia 2023 Cover Unretouched 

De asemenea, postarea include și o declarație făcută de model, care apare pe coperta Vogue cu puțin timp înainte de a împlini 58 de ani.

”Mi se pare că reprezintă femeile de 50 și ceva de ani, care arată de vârsta lor. Și mi se pare că este nevoie de o reprezentare și mai puternică!”, a spus aceasta.

Paulina Porizkova on Betrayal, Grief and New Beginnings | Next Avenue

Cine este Paulina Porizkova

Paulina Porizkova s-a născut în Cehoslovacia, dar s-a stabilit în America. Este supermodel, actriță și scriitoare. La doar 18 ani, în 1984, a devenit prima femeie din Europa Centrală care a ajuns pe coperta revistei "Sports Illustrated Swimsuit Issue". Reușita a fost urmată de numeroase apariții în revistele de moda, defilări și shooting-uri și are în palmares nu mai puțin de 21 de apariții pe copertele Vogue.

Paulina Porizkova shares bare-faced selfie to mark new year | The  Independent 

Paulina Porizkova covers Vogue Scandinavia in sheer pink lace | Daily Mail  Online 

VOGUE CZECH CS Magazine May 2021 PAULINA PORIZKOVA Lara Mullen MARY MA

Pe plan personal, ea și muzicianul Ric Ocasek din trupa The Cars au format unul dintre cele mai apreciate cupluri în anii '90. S-au cunoscut în 1984 pe platourile de filmare ale unui videoclip și s-au căsătorit cinci ani mai târziu. Muzicianul a murit în 2019, pe când cei doi se aflau în plin divorț.

Paulina Porizkova este mama a doi copii, Jonathan și Oliver Otcasek, iar în prezent, este o prezență activă pe Instagram, unde a strâns o comunitate de peste 500.000 de urmăritori. 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88963675498962