Noiembrie 04, 2020
Parodia lovește moda. Colecție de toamnă - iarnă cu SURPRIZE
Vetements are un concurent de temut. Este vorba despre Vetememes. Deși la prima vedere pare că denumirile brandurilor sunt identice, atragem atenția că prima s-ar traduce din limba franceză ”Îmbrăcăminte”, iar a doua nu e nimic altceva decât o parodie. Pe această idee a mers designerul mărcii, Davil Tran, atunci când a conceput colecția de toamnă - iarnă 2020. ”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Piesele care fac toți banii din noua colecție Vetememes sunt hanoracele supradimensionate din bumbac. Ar părea ceva ordinar dacă nu ar avea imprimați peștii din desene animate și mesajul Ecstasy. Altul deține imaginea unor oameni care țipă. Același imprimeu l-a folosit și pentru un tricou. În noua linie de haine mai găsim un top cu mâneci lungi din plasă Battle Royale, precum și tricouri, inspirate de designul gumelor de mestecat Love Is. 

În ceea ce privește accesoriile, colecția conține o pereche de șosete, pe care a fost inscripționat mesajul ”My Feet Hurt”, un chipiu cu pată de sânge, precum și o bandană cu minioni. 

Creatorul Davil Tran s-a axat, în primul rând, pe cele mai vândute articole vestimentare atunci când a gândit parodiile. Piesele vor putea fi comandate de pe site-ul Vetememes abia la mijlocul lunii noiembrie. Prețurile acestora sunt cuprinse între 38 și 170 de dolari. 

Nu este o premieră când designerul Tran parodiază alți mari creatori de modă. În 2017 s-a remarcat în lumea fashionului cu o colecție inspirată de Balenciaga. La rândul său, Tran a numit-o Booleciaga. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72395920753479