Decembrie 09, 2022
Paris Hilton și-a lansat propria păpușă! Iată cât costă
Paris Hilton (41 de ani), antreprenor și personalitate mass-media, poate adăuga o altă reușită pe lista ei de realizări: propria ei păpușă. MGA Entertainment, o companie privată de jucării, a scos pe piață jucăria, într-o ediție de colecție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Păpușa are prețul de 99.99 de dolari

Îmbrăcată în roz din cap până în picioare, păpușa vine cu două ținute, accesorii și un ambalaj creativ. Nu lipsește nici faimosul patruped al divei, animalul de companie care o însoțește adesea la evenimente. Păpușa va putea fi achiziționată online,pe site-urile Amazon, Target și Walmart, și costă 99.99 de dolari. „Sunt incredibil de mândră să continui colaborarea cu Rainbow High prin această păpușă superbă inspirată de personajul meu din serialul cu același nume”, a declarat Paris, care are o avere de 300 de milioane dolari.

Jucăria vine însoțită de faimosul patruped al divei (Foto: Instagram) 

Ținutele au diferite accesorii

Inspirată din look-ul lui Hilton, prima ținută este alcătuită dintr-o rochie roz cu strasuri și detalii din ace de siguranță, tocuri roz cu lanțuri și o diademă strălucitoare. A doua ținută include un blazer roz elegant, o rochie împodobită cu perle, de asemenea și cu nelipsitele ștrasuri, și o pereche de cizme asortate, înalte până la genunchi. Accesoriile variază de la mănuși din plasă cu sclipici, până la o gentuță și un telefon mobil, accesorizat cu o husă care să se potrivească la culoarea ținutei. Acestea se prind cu ușurință de mână pentru selfie-uri.

Și cutia este roz

Păpușa vine într-o cutie metalică roz și are o ilustrație cu Paris Hilton pe ambalaj. Este, de asemenea, fixată cu o închidere aurie a plăcii Rainbow. În interior se află o altă ilustrație a divei și o cutie cu diamante roz, care include un mesaj de la Paris împreună cu autograful ei. „Paris Hilton reprezintă individualitatea încrezătoare, moda îndrăzneață și spiritul antreprenorial despre care este vorba în serialul Rainbow High”, a declarat Isaac Larian, director executiv și fondator al MGA Entertainment, conform publicației WWD.

„A fost foarte distractiv să urmăresc rolul principal al personajului meu din serial. Și să fac acum această păpușă este minunat. E și o oportunitate grozavă pentru fanii colecționari de păpuși. Știu că îi va încânta pe fanii de toate vârstele, nu doar pe copii. La fel ca mine, păpușa provine dintr-un univers cu totul roz”, a mai adăugat și faimoasa divă.

Rainbow High a fost lansat inițial în 2020 cu păpuși pentru copiii de 6 până la 12 ani, care vin cu accesorii combinate. Anul acesta, MGA a lansat o serie spin-off numită Shadow High și o gamă de păpuși în tonuri de gri.

Vânzările de păpuși au crescut semnificativ în timpul pandemiei, cu 3,7% în SUA, până la 3,78 miliarde de dolari în 2021, potrivit firmei de cercetare Oberlo. Până în acest an, datele Statista arată că veniturile din segmentul păpușilor și jucăriilor au continuat să crească la 5,78 miliarde de dolari în SUA

 

Luna trecută și-a lansat și parfumul

Cu o lună înainte, Hilton a dezvăluit Love Blush, cel de-al 29-lea parfum pe care l-a creat special pentru nunta sa și pe care l-a lansat pe site-ul mărcii. Ea a spus că va semna virtual parfumul pe Roblox, pentru a face semnăturile accesibile fanilor din întreaga lume. În iunie anul trecut, diva a colaborat cu Muzeul Comitatului Los Angeles pentru a lansa un fond axat pe sprijinirea artistelor care lucrează cu opere de artă digitale. 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71928143501282