Februarie 19, 2021
Paris Hilton s-a logodit de ziua ei!
Paris Hilton și-a sărbătorit recent ziua de naștere. De la 40 de ani încolo viața frumoasei blondine nu va mai fi ca înainte. Primul indiciu în acest sens deja l-a primit de la iubitul său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Carter Reum, cel cu care are o relație de un an, i-a pus inelul de logodnă pe deget. Probabil acesta a fost cel mai frumos cadou, deși până acum, Paris a purtat încă trei inele de acest fel. 

"Când îţi găseşti sufletul-pereche nu doar ştii asta - o simţi!", a scris actrița pe Instagram, dând vestea logodnei. Cererea în căsătorie s-a petrecut în cel mai romantic mod posibil - pe plajă, la apus. "Eu şi iubirea mea am rămas împreună de la prima noastră întâlnire, iar de ziua mea, el a pregătit o vacanţă într-un paradis tropical", a povestit Paris împrejurările în care Carter a îngenuncheat şi i-a dăruit inelul.

Interesant este că cei doi au început să fie împreună după 15 ani de prietenie. Absolvent al Columbia University, Carter conduce două companii, printre care VEEV Spirits, care comercializează băuturi alcoolice produse cu ingrediente organice. "Am spus da pentru veşnicie. Nu există altcineva cu care mi-aş fi dorit să petrec veşnicia", a mai scris Paris. 

Anterior, Paris Hilton a fost logodită cu Jason Shaw în 2002, cu Paris Latsis în 2005 şi cu actorul Chris Zylka, în 2018.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99479055404663