Octombrie 05, 2022
Paris Hilton, decizie disperată! Își caută câinele pierdut, cu clarvăzători. Ce recompensă oferă!
Paris Hilton, 41 de ani, a declarat că „moare de dorul” cățelușei Diamond Baby. Animalul de companie, rasa chihuahua, a dispărut din casa moștenitoarei celebrei familii Hilton.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recompensă de 10.000 de dolari

Dacă în a doua jumătate a lunii septembrie vedeta a anunțat că a apelat la serviciile unei companii de detectivi particulari, iar săptămânile au trecut fără nici un rezultat, Paris Hilton nu a mai așteptat.

Vedeta a schimbat strategia și a mers mai departe. A anunțat public faptul că oferă o recompensă de 10.000 de dolari și a mers să consulte un grup de clarvăzători, specializați în găsirea animalelor de companie rătăcite, a anunțat TMZ.com Reporterii publicației online au întâlbit-o pe Paris Hilton în aeroportul din Losa Angeles, iar vedeta le-a povestit că datorită clarvăzătorilor a aflat că Diamond Baby este în siguranță, așteptând să fie recuperată.

Diamond Baby a dispărut în  luna septembrie. Foto: Instagram

„Diamond Baby a dispărut de săptămâna trecută. Eram la o ședință foto când s-a întâmplat. Noi ne mutăm într-o altă casă, iar unul dintre cei care ne ajută să ne mute lucrurile probabil că a lăsat o ușă deschisă. Familia și prietenii mei m-au ajutat să caut în sus și în jos în întregul meu cartier și au mers din ușă în uşă, dar în zadar. Încă nu am găsit-o. Am angajat un detectiv pentru animale de companie, un dresor de câini, un spiritist al animalelor de companie. O căutăm inclusiv cu ajutorul dronelor. Fac tot ce-mi stă în putere pentru a o recupera.”, a scris Paris pe Instagram, în perioada când a rămas fără câine.

Recompensa pentru recuperarea cățelușei este de 10.000 de dolari. Foto: Instagram

Apropiații vedetei sunt îngrijorați, întrucât le este teamă ca Paris Hilton să nu devină victima hoților de animale de companie. Pe afișul în care anunță recompensa scrie că suma va fi oferită fără comentarii sau întrebări suplimentare, oferind, astfel, șansa oricui să îi înapoieze animalul de companie.

Paris Hilton și cățelul dispărut

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75293302536011